Els Administradors

Inici > La FM2012 > Els Administradors

Els Administradors

 Administradors 2012 


Els cinc Administradors de la Festa Major de 2012 van ser presentats el dia 21 de novembre de 2011 per l'alcalde de Vilafranca, Pere Regull, en un acte a la Casa de la Festa Major
El quintet que s'encarregarà d'organizar la festa d'aquest any, són:

MARIA JESÚS AZOR DE HARO
Té 33 anys. Casada amb un exfalconer. Ha viscut al barri de Les Clotes, i actualment resideix al del Molí d'en Rovira. Diplomada en disseny gràfic. Propietària de l'estudi Azor Creatius Gràfics. En l'àmbit associatiu, és secretària de l'entitat esportiva Penya Ciclista Penedès.

PEP BESOLÍ I GALLEGO
Té 34 anys. Casat. Pertany al barri del Poble Nou. És Llicenciat en Sociologia i postgrau en gestió esportiva, direcció de personal i didàctica. Actualment és tècnic esportiu al Consell Esportiu de l'Alt Penedès. Va ser membre del Ball de l'Àliga de Vilafranca i responsable del grup dels petits del mateix ball.

GEMMA GONZÀLEZ I PIQUET
Té 37 anys. Soltera. Resideix al barri del Poble Nou. És diplomada en Relacions Laborals per la UPF. Actualment treballa a la gestoria Olivella. Ha estat monitora del GEP. Va ser membre del Ball dels Pastorets. Col·labora amb diverses administracions de la festa major.

SANTI GÜELL I DELGADO
Té 38 anys. Casat i amb un fill. Resideix al barri del Centre. És Llicenciat en Administració i Direcció d'empreses i Diplomat en Ciències Empresarials per la UB. És assessor d'empreses, activitat que desenvolupa a l'empresa familiar CONTEM S.A. Va ser membre del Ball d'en Serrallonga. Fill d'administrador de l'any 1973.

ENRIC PERIBÁÑEZ I BASTARDAS
Té 38 anys. Viu en parella al carrer Montserrat. Treballa a SIA Biosca, S.A. Ha estat membre del cor dels Goigs, i membre del ball de Diables, dels Figuetaires, dels Pastorets, dels Panderos. Actualment és membre del Ball d'en Serrallonga. És a més, col·laborador actiu de la festa major i soci dels Castellers de Vilafranca.

© 2012 Ajuntament de Vilafranca del Penedès Administradors FM'12 Tel. - C\ La Font 43 · 08720 Vilafranca del Penedès Última actualització: 01/06/2012


Segueix-nos a :